tiistai 11. heinäkuuta 2023

Tervetuloa twitterin kauttakin keskustelemaan ryssäläisistä vaikuttajistamme ja heidän tuomitsesemisestaan ulosottoon ja vastuistaa maamme alistamisesta moskovan siirtomaaterrorille ilman tarvittavia toimia


Baboondog warcriminal Putin and TarjaKGBHalonen FilthyKGBFittan https://Puna-armeija.blogspot.com

#Lukeminen on eri asia kuin #tietäminen, se #pitäisi jo paatuneemmankin #stalinistin tietää vaikka pöydällä olisi vieläkin #Pravda #TarjaKGBHalosen vankkumaton #tuki stalinismille #maanpetokselle #ilmeni #presidenttikaudellaan #armeijakaluston #tuhontana ymv #putinin rahoituksena.

Tarja Halosen toiminta miehittäjä-Ryssän kätyrinä yritetään peitellä ja kiistäen toisarvoisilla väitteillä esim ettei vappupuheensa Hakaniemen torilla 1976 ole totta. Niin tai näin, toimintansa jos jätetään puheensa noteeraamatta on ollut miehittäjä-Ryssän stalinistisen probagandan myötäilyä ja levittämistä koskien yhteistä historiaamme ja Ryssän terroria miehitystä kansaamme kohtaan.
Presidenttikaudellaan torjui jopa Putinin keskustelualoitteen Karjalaa ymv alueitamme koskeneista asioista.

-------------
Tervetuloa twitterin kauttakin keskustelemaan ryssäläisistä vaikuttajistamme ja heidän tuomitsesemisestaan ulosottoon ja vastuistaan maamme alistamisesta moskovan siirtomaaterrorille ilman tarvittavia toimia esim jätettiin torjuttiin tilanteen aluepalautuksille sovjetin romahtaessa 1991 ja Nato-jäsenyys vuoteen 2023 saakka.

#UkraineNATOnow 9.7.2023 Eurovaaliehdokas Seppo Lehto Finnland
https://Eurovaaliehdokas-Tampere.blogspot.com


Eurovaaliehdokas 2024 Aluepalauttaja Seppo Lehto
@mielenosoitus
#Koska #TarjaKGBVittu pyytää anteeksi #maanpetostaan ja kansamme mädättämistä miehittäjä-Ryssää #rahoittaen https://sdp-sosiaalidemokraatit.blogspot.com #Eurovaaliehdokas #SeppoLehto

--------
:
-----------------------------------------


--------
Taustaa isänmaan asialla:

Punaterrori Ryssälässä on koitunut Suomenkin vahingoksi alueriistoin ja useina sotina 1918 - 1945 Lapin sotakin oli Ryssän sota 1944-1945 Alueriistomme jatkuu edelleen Ryssän miehityksenä alueillamme!
--------
Muista moskovan terroristivaltion edustajana Miehittäjä-Ryssän edustaja valehtelee aina!
-----
TarjaKGBVitunMaanpetoksetJulki---


--
--


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti